Click & Collect Empresa

La tendència de consum va cap a una societat cada cop més connectada, on el 26% de la població compra a través d’Internet. Estem davant d’uns nous hàbits de consum i un creixement del e-commerce. Però encara hi ha dificultats a l’hora de rebre els paquets a casa o a la feina.

Per aquest motiu a Ferrimax hem dissenyat un nou concepte per rebre la compra online al treball, amb una gestió fàcil i discreta.

El Click & Colect Empresa aporta uns grans avantatges tan per l’empresa com pel treballador.

 

Avantatges Empresa

Catalán

Click & Collect Empresa

La tendencia de consumo señala hacía una sociedad cada vez más conectada, donde el 26% de la población compra a través de Internet. Estamos delante de unos nuevos hábitos de consumo y un crecimiento del e-commerce. Pero todavía hay dificultades para que las personas puedan recibir sus compras online en casa o en el trabajo.

Por este motivo, en Ferrimax hemos diseñado un nuevo concepto para recibir las compras online en el trabajo, con una gestión fácil y discreta.

 

Español

Com saber quin nivell de seguretat necessito a la caixa forta?

No totes les caixes fortes del mercat ostenten a un nivell de seguretat. Només el tenen aquelles que s’han assajat sota la norma europea EN 1143/1 en un laboratori reconegut LGAI-APPLUS-AENOR a Espanya, VdS a Alemanya, CNPP a França, LPC a Anglaterra, SPS a Suècia.Hi ha deu nivells de seguretat per caixes fortes i tretze nivells de seguretat per portes i càmeres cuirassades. Quan més alt és el nivell de seguretat obtingut, més alt és el greu de resistència a l’atac.

 

Catalán

¿Cómo saber qué nivel de seguridad necesito en la caja fuerte?

No todas las cajas fuertes del mercado ostentan un nivel de seguridad. Solo aquellas que se han ensayado bajo la norma europea EN 1143/1 en un laboratorio reconocido LGAI-APPLUS-AENOR en España, VdS en Alemania, CNPP en Francia, LPC en Inglaterra, SPS en Suecia. Existen diez niveles de seguridad para cajas fuertes y trece niveles de seguridad para puertas y cámaras acorazadas. Cuanto mayor es el nivel de seguridad obtenido mayor es el grado de resistencia al ataque.

 

Español

2019 est là

De notre côté, nous prétendons continuer à évoluer pour améliorer notre service ainsi que la qualité de tous nos produits de Sécurité Physique. Nous voulons avancer à vos côtés, en vous proposant les meilleures solutions personnalisées.

Francés

Welcome 2019

At Ferrimax we continue evolving to improve our service and quality in all our physical security products. We want to progress by your side, offering the best customized solutions.

Last year we take a chance on the lockers to charge the mobile devices and this year we will continue developing this product. We are constantly researching the Security Smart Lockers, their management system and the Click and Collect lockers to receive online purchase packages.

Inglés

Páginas